10 000. GPON Optiskā Interneta klients – Jelgavā

in Atsauksmes, Internets Jelgavā


Šodien, 21.janvārī, Lattelecom Optikas biznesa direktors Raivis Mackevičs un Jelgavas mērs Andris Rāviņš sveica 10000. Lattelecom Optiskā interneta pieslēguma klienti, kas izrādījās jelgavniece Nadežda Hismatullina.

Atzīmējot šo zīmīgo skaitli, Jelgavniece dāvanā saņēma dāvanu karti no Lattelecom veikala 100 Ls vērtībā, kā arī iespēju pusgadu bez maksas lietot VIP Optiskā Interneta komplektu, kas Nadeždas dzīvoklī Jelgavā nodrošinās interneta ātrumu 500 Mbit/s, bezvadu interneta iekārtas, interaktīvo televīziju, bezmaksas sarunas Lattelecom tīklā, kā arī īpašu mājas telefona numuru. Tāpat 10 000. klientei kā to paredz VIP Optiskais komplekts, tiks nodrošināts personīgais Lattelecom menedžeris, pie kura varēs vērsties par visiem ar Lattelecom pakalpojumiem saistītajiem jautājumiem.

[sc:midpost-336]

Raivis Mackevičs sveic 10000. GPON Jelgavā

„Ir patiess gandarījums, ka nepilna gada laikā tīklam esam pievienojuši jau 10 000 klientus. Rezultāti rāda, ka mūsu stratēģiskais lēmums izbūvēt optiskās infrastruktūras tīklu, ir bijis pareizs – cilvēki jau šobrīd novērtē optiskā pieslēguma priekšrocības, un tiem 10 000 iedzīvotāju, kas to jau izvēlējušies, ar katru dienu piepulcējas arvien jauni”, ar neslēptu prieku pauž Lattelecom Optikas biznesa direktors Raivis Mackevičs.

Arī Nadežda Hismatullina ir gandarīta par pakalpojumu kvalitāti:

„Optisko internetu lietoja draugi un paziņas, pirms neilga laika pieslēdza arī meita, līdz ar to jau iepriekš varēju izmēģināt kvalitāti. Atšķirība jau tagad, kad ir tikai 100 Mbit/s pieslēgums, ir ļoti jūtama, īpaši sazinoties caur Skype programmu, ko visvairāk izmanto dēls.”

Andris Rāviņš sveic 10000. GPON Jelgavā

Savukārt Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš izteica gandarījumu, ka pilsētnieki aktīvi iesaistās projektos, kas saistīti ar jauno tehnoloģiju ieviešanu.

«Mūsu pilsētā interneta tehnoloģijas vienmēr ir augstu vērtētas, tāpēc esam priecīgi par jauniem projektiem, kas saistīti ar to ieviešanu. Turklāt, vienmēr esam centušies jelgavniekiem pēc iespējas vairāk pakalpojumu piedāvāt internetā, un šīs iespējas kļūst aizvien plašākas. Jelgavnieki jau sen gaidīja šo iespēju savā pilsētā un novērtē optiskā interneta priekšrocības,» tā A.Rāviņš.

Raivis Mackevičs Jelgavā

Optiskā interneta lietotāji šobrīd savos dzīvokļos daudzstāvu namos var pieslēgt 20 Mbit/s, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s un 200 Mbit/s ātru interneta pieslēgumu, bet atsevišķos rajonos – arī pat 500 Mbit/s, kas ir lielākais interneta ātrums, kāds līdz šim privātpersonām piedāvāts Latvijā un Eiropā.

Šobrīd optiskais tīkls ir pieejams vairāk kā 100 000 dzīvokļiem Rīgā, Jelgavā un Daugavpilī. Jau tuvākajā laikā tiem piepulcēsies jūrmalnieki Kauguros un Lielupē – Lašu ielā, Ventspilī, Valmierā un Salaspilī.

Ja dzīvo šajās pilsētās, izvēlies un piesaki savu Optiskā Interneta pieslēgumu jau tagad un papildus saņem atlaidi Ls 5!

[sc:endpost-336]

Optiskā Interneta pieslēgumi
(pasūti šeit un saņem papildus atlaidi Ls 5!)

(Tradicionālais Interneta Pieslēgums Jelgavā – salīdzinājums)

Noderīgi? Pastāsti pārējiem!

    Iepriekšējais raksts:

    Nākamais raksts: